April 2021

De eerste zonnestralen zijn gesignaleerd en de temperatuur loopt al weer op tot aangenamere hoogten. Nodigden we u het vorig jaar nog uit voor de opening van het schietseizoen, nu weten we inmiddels wel beter. Grote evenementen kunnen alleen onder strikte voorwaarden en allerlei kleine evenementen staan “on hold”.

 

Maar het gilde zit niet stil! We schreven er al wat vaker over en we hebben u al eerder uitgenodigd, maar de wereld is veranderd. We kijken nu naar het risico en gaan (weer) op vakantie in eigen land. Laat dat nu aansluiten op ons gilde!

Waar kun op eigen terrein, veilig recreëren op 1,5 meter? Sportief bezig zijn als boogschieter of vendelier? 

Inderdaad: bij De Guld!

 

Leeftijd speelt geen rol, lengte ook niet: jong of oud, groot of klein, iedereen is welkom en iedereen kan het leren.

 

En zoals gezegd, als je niet wil boogschieten, dan zijn er ook alternatieven: tamboer of vendelier. kom gewoon eens bij ons langs op één van onze avonden en vraag ernaar.


Elke woensdag en zaterdagavond vanaf ± 19:00 uur kun je op het gildeterrein terecht. We in  groepjes van 4 schutters, 15 pijlen. Zo rond de klok van 20.00 uur sluiten we weer af.

Even ontspannen en toch sportief bezig.

                                   
We hopen als Gilde Sint Sebastiaan dus nu niet op een grote opkomst, maar dat u gewoon eens komt kijken. Corona-proof, “om de hoek”; hoe makkelijk kan het zijn!